Beleggen bij ASR niet meer mogelijk

Als u onlangs een brief van ASR ontving, dat u daar niet meer kunt bankieren en dat ASR uw beleggingsrekening bëeindigt, dan snappen wij dat u nu even de wenkbrauwen fronst.

Wat te doen? En moet ik nu heel snel mijn geld ergens anders naartoe overboeken? Hoe werkt dat dan? Is dat ingewikkeld? Moet ik dan overboekingskosten betalen?

Wij begrijpen goed dat u verrast bent door het nieuws van ASR. U zult echter tegelijkertijd weten dat het verstandig is om snel actie te ondernemen. Met andere woorden: vóór 15 april 2020 moet u zijn overgestapt. Want dán eindigt uw beleggingsrekening bij ASR.

U kunt makkelijk overstappen naar Dexxi als uw beleggingsrekening bij ASR niet is verpand aan uw hypotheek. En ook de waarde van uw Extra Pensioen Beleggen kunt u naar Dexxi laten overboeken.

Natuurlijk helpen wij u daar graag mee!

Beleggingsrekening opzeggen
U kunt uw beleggingsrekening bij ASR opzeggen. Zij maken dan de verkoopopbrengst van uw beleggingen over naar uw tegenrekening. Hiervoor brengen zij geen verkoop- of beëindigingskosten in rekening. Vervolgens kunt u dit storten op uw nieuwe Dexxi rekening.

Heeft u Extra Pensioen Beleggen?
Met Extra Pensioen Beleggen bouwt u een aanvullend pensioen op maar dit gebeurt op een geblokkeerde rekening. Deze rekening kan niet zonder fiscale consequenties worden beëindigd. De overdracht moet verlopen zonder belastingheffing. Dit heet een geruisloze overdracht.

U kunt in dit geval een verzoek tot waardeoverdracht naar ASR sturen. Op basis van dit verzoek maken zij de verkoopopbrengst van uw beleggingen over naar Dexxi. Ook hiervoor brengen zij geen verkoop- en beëindigingskosten in rekening.

Klik hier om een Dexxi-rekening te openen!

Speciaal voor snelle beslissers
Als u vóór 31 januari 2020 uw eerste beleggingsrekening bij Dexxi opent, krijgt u tot 1 april 50% korting op het all-in tarief. Het minimum startbedrag is slechts Euro 100. Ook als u geen ASR overstapper bent!

Hulp nodig?
Wij begrijpen dat het opzeggen van ASR vervelend is en helpen u graag om uw keuze te maken.

Bel, mail of chat met ons. Wij zitten voor u klaar!