Hoe eenvoudig en overzichtelijk kan beleggen zijn!

In dit blog ontdekt u met zekerheid het credo: ‘Wij-van-WC-eend’. Beleggen bij Dexxi is namelijk supereenvoudig. Het is ook helemaal niet ingewikkeld. Sterker nog: het is ongekend overzichtelijk. Wij zijn daarom best trots op het goed ontwikkelde gebruikersgemak van onze portal, waar Dexxi beleggers op kunnen inloggen om te zien hoe de stand van zaken is met het opgebouwde eigen vermogen. Er is niks ingewikkelds aan!

We ontvangen daar regelmatig complimenten over.

Dat breed ervaren gebruikersgemak is bovendien een belangrijke reden om ons aan te bevelen bij anderen. (“Ga ook beleggen bij Dexxi!”). Wel, daar zijn we vanzelfsprekend blij mee! Natuurlijk dank aan al die ambassadeurs!

Maar natuurlijk gaat u niet beleggen omdat u louter op zoek bent naar gebruikersgemak. U belegt vooral omdat u oog hebt voor de toekomst.

Zo wilt u bijvoorbeeld over 10 jaar een prachtige wereldreis maken. En tja, dat kost geld. Of, u hebt jonge kinderen en u legt wat opzij voor hun toekomstige studie. Maar ook denkt u aan uw pensioenopbouw. Wellicht bent u ZZP’er: wel, dan moet u het helemaal zelf doen. U hebt immers geen werkgever! Het nemen van eigen regie is dan ook het credo. Ook als werknemer – misschien aangesloten bij een Pensioenfonds? – kunt u bovendien wat extra’s willen opbouwen.

Er zijn wel tientallen redenen te bedenken om te gaan beleggen.

Bijvangst
Maar… dat overzichtelijke gebruikersgemak in zo’n portal is dan uiteindelijk wel een geweldige bijvangst.

Juist omdat het gaat om úw euro’s, úw toekomst en úw keuzes, vinden wij bij Dexxi dat we daar ook helder over moeten zijn. We hebben daarom in de afgelopen jaren hard gewerkt aan het optimaliseren van ons dashboard waar u kunt zien hoe uw ingelegde vermogen zich ontwikkelt.

We laten u een paar voorbeelden zien:

 

1 GROEI VAN UW VERMOGEN
Als u wilt zien hoe uw vermogen zich heeft ontwikkeld vanaf het moment dat u gestart bent met beleggen, dan geloven wij in de kracht van duidelijke grafieken. Eenvoudige lijntjes zeggen alles. Op de horizontale as ziet u de tijd. Op de verticale as staan de bedragen. Duidelijker kunnen we het niet maken.

Natuurlijk ziet u in het dashboard ook hoe uw beleggingsprofiel eruit ziet. Altijd handig om weer even te zien of het nog steeds klopt.

2 VEEL FILTERS WAAR U OP KUNT SELECTEREN
We hebben verschillende filters ingebouwd waar u op kunt selecteren. Misschien wilt u zien hoe uw vermogen zich heeft ontwikkeld vanaf het moment dat u bij ons startte. Maar ook kunt u inzien hoe uw vermogen zich alleen dit jaar al ontwikkelde. Ook is het geen probleem om te zien hoe het de laatste paar maanden of weken ging.

Wat u  maar wilt!

3 ÉÉN KEER INLOGGEN, MEERDERE BELEGGINGSREKENINGEN TE ZIEN
Indien u meerdere beleggingsrekeningen bij ons heeft dan hoeft u maar één keer in te loggen. Zo wordt er op een ‘geblokkeerde beleggingsrekening’ vermogen opgebouwd ten behoeve van het pensioen. Maar dan is er ook vaak een ‘beleggingsrekening’, waarbij de opgebouwde euro’s meteen onttrokken kunnen worden van de rekening als men dat wil. Of een rekening voor de minderjarige kinderen.

U hoeft maar één keer in te loggen. Ná de inlog switcht u heel eenvoudig van de ene naar de andere rekening. 

4 JAAROVERZICHTEN MAKKELIJK TE DOWNLOADEN
Als u belegt, dan moet u daarover jaarlijks de fiscus informeren bij uw aangifte inkomstenbelasting. Zo wilt u namelijk uw fiscale voordeel benutten als u opbouwt voor uw pensioen. Bij een ‘normale’ beleggingsrekening, dient u een opgave te doen voor box 3. Natuurlijk zorgen wij er voor – in het dashboard – dat de daartoe benodigde documenten makkelijk te downloaden zijn.

Need To Say More?
Hoe eenvoudig en overzichtelijk beleggen is, is nu toch wel bewezen, zo lijkt het ons. Juist ja, er is niks ingewikkelds aan bij Dexxi.

Zet daarom vandaag nog de stap en ga beleggen.

En… houd altijd het overzicht!

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.