Is dit een goed instapmoment?

Het ideale instapmoment bestaat niet. Maar vermijd in ieder geval dat u gaat zitten wachten. Wachten op een daling van de beurzen tot alle onrust uit de wereld is. Of juist wachten met instappen omdat u bang bent om op het hoogtepunt te starten met beleggen. Natuurlijk is het leuker om laag in te stappen, maar wat is het juiste moment?

Niemand kan voorspellen of de beurzen de komende maanden zullen stijgen of dalen. En niemand weet wat beleggingen morgen waard zijn.

Strategische asset allocatie
Beleggen begint bij het vaststellen van de verhouding tussen aandelen, obligaties, contanten en alternatieve beleggingscategorieën, zoals vastgoed en grondstoffen. Deze zogeheten strategische asset allocatie wordt bepaald op basis van het beleggingsprofiel, waarbinnen de financiële doelstellingen en risicobereidheid van de belegger in kaart zijn gebracht.

De spreiding over verschillende beleggingscategorieën is een cruciale stap in het beleggingsproces. Het is dan ook zaak om deze goed af te stemmen met uw beleggingsprofiel.

De beslissingen op dit niveau zijn cruciaal, want zij bepalen voor meer dan 80% het rendement.

Selectie van individuele effecten en markttiming spelen een ondergeschikte rol. Dat is belangrijk om te beseffen, omdat beleggers zich vooral daar druk om lijken te maken.

Beleggen is saai
Koerswinsten zijn goed voor het rendement maar het basisprincipe van beleggen is dat u uw geld investeert of leent aan bedrijven of overheden en dat u daar een dividend (bij aandelen) of rente (bij obligaties) voor ontvangt.

Helaas wordt dat tegenwoordig nogal eens vergeten in deze snelle digitale wereld met beleggingsapps en wereldwijde informatiebronnen.

Beleggen om vermogen op te bouwen voor de lange termijn is eigenlijk best saai!

Een kant-en-klare duurzame oplossing
Beleggen kan een krachtig middel zijn om uw vermogen duurzaam te laten groeien. En het hoeft niet moeilijk te zijn. Bij Dexxi maken we beleggen toegankelijk en bieden een kant-en-klare duurzame oplossing vanuit een persoonlijk beleggingsplan gebaseerd op uw doelen, financiële situatie en risico dat u acceptabel vindt.

Heeft u al een plan en wilt u direct beginnen, start dan meteen met registreren met uw naam en e-mailadres; U ontvangt vervolgens een e-mail om uw wachtwoord aan te maken en toegang te krijgen tot de portal;

Via onze portal doorloopt u 3 stappen;
Stap 1 is het bepalen van uw beleggingsprofiel;
Stap 2 is het maken van een voorstel;
Stap 3 is de overeenkomst starten;

Hierna volgt berichtgeving van Dexxi om uw rekening te openen. Na circa twee werkdagen ontvangt u uw persoonlijke IBAN-rekeningnummer.

Maak geheel vrijblijvend een persoonlijk beleggingsplan.

Overleggen of heeft u nog vragen?
Dexxi helpt u graag. Bel ons op 020-2614737 of ontvang support via email support@dexxi.nl of de chat op de website.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.