Koningsdag 2022: wat kunt u doen met de opbrengst op de Vrijmarkt?

Hebt u een leuke Koningsdag gehad? We hopen van wel. Eindelijk – na twee jaar lockdown- en corona-ellende – kon deze oer-Hollandse feestdag weer gevierd worden. Precies zoals het hoort. Oranje Boven! Sowieso was het fijn om te zien dat het overal in het land weer ‘Vrijmarkt’ was. Misschien hebt u ook een dagje in de verkoop gewerkt? Was u al om kwart voor vijf ’s ochtends – voor dag en dauw – op weg naar het droomplekje op het plein bij u in de buurt?

Wel… als dat het geval is, dan hopen we dat u uw oude spulletjes van zolder goed hebt verkocht en dat u aan het eind van de dag niet alleen ‘volledig los’ was, maar ook helemaal blij werd toen u eenmaal thuisgekomen uw zuurverdiende euro’s telde.

Maar ja, wat nu te doen met al die euro’s?

U raadt het al. Wij hebben een idee!

Oké… komend weekend kunt u uiteraard luxe uit eten gaan van die Koningsdag-euro’s. Of – wat veel mensen doen – stop die euro’s in een apart potje en bewaar ze voor de komende zomervakantie. Een soort extra vakantiegeld dus. Juist voor dat (veel te dure!) terrasje aan een zonnige kust. Of, om de prijzige tol op de buitenlandse snelwegen te kunnen betalen.

Maar… regeren is ook vooruitzien.

Méér dan ooit, zouden we bijna willen zeggen!

Want… wat vindt u van het idee om een beleggingsrekening te openen? Natuurlijk begrijpen wij dat dit ten opzichte van dat extra wijntje op dat (veel te dure!) terrasje niet zo’n aantrekkelijk voorstel is, maar toch…

… er zijn genoeg redenen om ook qua financiën structureel en strategisch vooruit te denken.

Bijstorten geen probleem
Als u al enige tijd belegt, dan adviseren we u om simpelweg wat bij te storten op uw beleggingsrekening. De gouden regel van beleggen is immers, dat vermogen op de lange termijn (nog meer) groeit als u méér inlegt. Ook weet u dat beleggen uiteindelijk méér oplevert dan ‘gewoon sparen’.

Kortom, die Koningsdag-euro’s van afgelopen woensdag renderen op de lange termijn. Dat bewustzijn levert u een nóg bredere glimlach op als u dan over een paar jaar terugdenkt aan die vrolijke Koningsdag in 2022 en uw verkoopinspanningen op de vrijmarkt.

Blik op de toekomst
Maar, als u nog niet bent gestart met beleggen, dan is dit vanzelfsprekend hét uitgelezen moment om met die Koningsdag-euro’s de stap te zetten.

Zeker als u nog geen enkel (extra) appeltje voor de dorst hebt of als u nu al weet dat uw toekomstige AOW mogelijkerwijze niet voldoende is om rond van te komen. Een blik op de toekomst is essentieel juist omdat de overheid zich steeds meer terugtrekt en meer verantwoordelijkheid voor de opbouw van het eigen pensioen bij de mensen zelf neerlegt.

Dat vinden we overigens prima.

Wij zien elke dag dat onze klanten ook graag eigen regie willen hebben en houden. Dát aspect maakt beleggen nu zo aantrekkelijk. Mensen willen niet meer afhankelijk zijn van pensioenfondsen, waarvan je altijd maar weer moet afwachten of die wel of niet gaan indexeren. Mensen willen zelf hun keuzes maken. Dat kan bij Dexxi!

Dus… overweeg het eens om een originele bestemming te geven aan uw oranje euro’s. U bent over een paar jaar dan écht de Koning te rijk!

De eerste stap?

Speel vrijblijvend (en anoniem!) op onze site met de rekentools.

De tweede stap?

Open uw eigen beleggingsrekening of – als er nog vragen zijn – neem contact met ons op.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.