LOVE ❤️ Dexxi

Op Valentijnsdag durven wij best te zeggen dat wij een beetje van Dexxi zijn gaan houden!

De afgelopen maanden hebben wij hard gewerkt aan het Dexxi-platform. Wij hebben een aantal mooie, makkelijke en handige tools gemaakt voor u als (potentiële) belegger. Ook de transparantie, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid zijn nog verder verbeterd.

Starten bij Dexxi
Dexxi is geschikt voor beleggers van jong tot oud, van klein tot groot en van zeer defensief tot zeer offensief en al mogelijk vanaf €100,-.

U kunt bij Dexxi terecht voor uw privé en zakelijke vermogen, maar ook voor uw pensioen of lijfrente bent u bij Dexxi aan het juiste adres. Daarnaast is het mogelijk om een bestaande lijfrentepolis, pensioenrekening of bankspaarrekening makkelijk en snel over te zetten naar een Dexxi rekening.

De succesformule van Dexxi kent een aantal belangrijke ingrediënten:

U kunt zich aanmelden bij onze portal en geheel vrijblijvend uw beleggingsprofiel bepalen en zelf een voorstel maken.

Bekijk het voorbeeld Beleggingsvoorstel

Beleggingsbeleid
Bij de opbouw en het beheer van beleggingsportefeuilles wordt passief belegd met als doel om tegen zo laag mogelijke kosten een brede spreiding te creëren over verschillende wereldmarkten en beleggingscategorieën. De portefeuilles krijgen maandelijks een herweging volgens duidelijk afgekaderde rendementseisen en risicobeperkingen. Zodoende zijn de portefeuilles continu in balans.

Indexbeleggen
Passief beleggen staat bekend als indexbeleggen, waarbij ETF’s worden gebruikt om bepaalde indexen te volgen. De ETF’s worden dus gebruikt als bouwstenen voor uw beleggingsportefeuille. ETF’s op breed samengestelde indices lenen zich hier uitstekend voor. Door verschillende ETF’s te combineren stellen wij een zeer goed gespreide en passende portefeuille voor u samen tegen lage kosten. Daarnaast kennen ETF’s vanwege de goede spreiding en een lager specifiek risico dan individuele aandelen of obligaties. Indexbeleggen zorgt dus voor stabiliteit en lage kosten in de kern van beleggingsportefeuilles.

All-in tarief
Bij Dexxi betaalt u een all-in tarief per jaar. De kosten worden elke maand (1/12 deel) achteraf ingehouden over de portefeuillewaarde per ultimo maand. Het all-in tarief van 0,8% per jaar geldt tot een bedrag van €250.000. Boven €250.000 tot €500.000 is het all-in tarief 0,6% per jaar. En vanaf €500.000 is het all-in tarief 0,4% per jaar.

Dexxi berekent geen extra kosten. Dat betekent geen aanvullende kosten voor het openen en aanhouden van uw rekening en het uitvoeren van transacties. Daarnaast biedt Dexxi u ook de mogelijkheid om periodiek, bijvoorbeeld per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar bij te storten. Het (bij)storten op of onttrekken aan uw beleggingsrekening is helemaal gratis.

Dexxi herweegt maandelijks alle portefeuilles. Daarmee zorgt Dexxi dat de beleggingsportefeuilles elke maand weer in evenwicht gebracht worden, zonder extra kosten.

Dexxi streeft naar een duurzaam rendement
Onze eerste en belangrijkste taak is om onze cliënten te helpen hun vermogen te laten groeien. Dexxi streeft ernaar deze taak te volbrengen door waarde te creëren met een duurzaam rendement vanuit een lange termijn visie in haar beleggingen en dienstverlening.

Dexxi heeft zich tot doel gesteld om eind 2020 alle portefeuilles volledig duurzaam te beleggen. U zult de termen ESG (Environment, Social en Governance) en SRI (Socially Responsible Investments) dus steeds vaker tegenkomen in de Dexxi-portefeuilles.

 

LOVE ❤️ Dexxi
Wij hopen van harte dat u ook een goed gevoel heeft gekregen.

Overleggen of heeft u vragen? 
Bel ons op 020 – 2614737 of ontvang support via de chat op de website. We kunnen ook een kennismakingsafspraak plannen om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen; dat kan ook op één van onze vier kantoren.