Met uw Smartphone op vakantie

Overal bereikbaar zijn is de trend. Thuis, op het werk, in de auto, tijdens een romantisch dinertje, maar ook op de camping in Zuid-Frankrijk moet de Smartphone binnen handbereik blijven. Maar dat is natuurlijk verleden tijd.

Altijd en overal bereikbaar zijn is deze zomer slechts voor mensen die niet echt op vakantie wensen te gaan en die bang zijn dat zonder hun de wereld minder af is. Bijvoorbeeld doordat er dan niet op tijd een koop- of verkooporder gegeven kan worden of dat ze onbereikbaar zijn voor de beleggingsadviseur van de bank. Maar laten we wel wezen; de beleggingsadviseur van de bank belt exact om het kwartaal, maar nooit in de maanden juli en augustus.

Maar wat dan?
De beleggingen gewoon op z’n beloop laten? Of alles liquideren voor vertrek? Dat laatste doet men tegenwoordig niet meer omdat de rente te laag is. En dan ver weg, op een overvolle camping, proberen in te loggen via het Wifi-netwerk om mobiele data te besparen is ook een kansloze zaak.

De oplossing is niet ver te zoeken. Rust, dus vakantie, creëert u door u bezig te houden met andere zaken dan de dagelijkse stress. Niet werken, niet verplicht naar het achtuurjournaal kijken en niet checken wat de koersen doen.

Gewoon vakantie, met de wetenschap dat een gedegen partij de beleggingen in de gaten houdt. Net zoals de tandarts het gebit checkt, de garage het periodieke onderhoud van de auto uitvoert en u elke maand betaalt voor de verschillende verzekeringen.

Vermogensbeheer
Gebruik die Smartphone dus voordat u afreist naar de camping aan de Cote, om een beleggingsrekening te openen bij Dexxi. Wij zijn graag uw vermogensbeheerder die zorg draagt voor continuïteit wanneer u met andere zaken bezig bent en dat hoeft overigens niet alleen vakantie te zijn.

Maak vandaag nog een start!

Altijd bereikbaar zijn is passé. Nee, de enige reden om een Smartphone nog mee op vakantie te nemen is om mooie foto’s te maken.

Wij wensen u alvast een hele goede zomer!

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De waarde kan stijgen maar ook dalen.