5 dingen die u (absoluut) mag verwachten van een professionele vermogensbeheerder

Natuurlijk begrijpen wij dat u zuinig bent op uw geld. U hebt er keihard voor gewerkt, u hebt uw verantwoordelijkheid genomen en op een zeker moment komt u tot de conclusie, dat beleggen ook voor u een serieuze optie is geworden.

Immers, ook u ontdekt dat de rente op een ‘gewone’ spaarrekening niets meer oplevert. Sterker nog: als u het rekensommetje goed maakt, dan ziet u dat u zelfs inteert op uw zuurverdiende geld. Zonde, zonde, zonde!

Maar ja, waar moet u naar kijken als u dán op zoek gaat naar een vermogensbeheerder, of een organisatie die uw geld kan beleggen.

Daarom het volgende rijtje ter inspiratie; de 5 dingen die u (absoluut) mag verwachten van een professionele vermogensbeheerder.

 • Kennis van zaken!
  De vermogensbeheerder moet aantoonbaar maken dat ze kennis van zaken heeft. Bekijk de site eens; publiceert de beleggingsorganisatie deskundige en interessante blogs, die u inspireren. En, die nuttige kennis bevatten.Maar ‘Kennis van Zaken’ blijkt ook uit de (kritische) vragen die wij elke nieuwe klant stellen, als deze wil gaan beleggen. We hebben een logisch stappenplan op onze site waarbinnen u een aantal keuzes kunt maken. Aan de hand daarvan, stellen we meer vragen en komen we zelfs met een gemotiveerd advies over het beleggingsprofiel. Ja, u mág daar van afwijken. Maar we zetten u wel aan het denken.Onze kennis van zaken delen we bewust! Onze ‘Kennis van Zaken’ blijkt verder uit de wijze waarop wij uw opgebouwde vermogen elke maand herbalanceren.
 • Getoetst door AFM (Autoriteit Financiële Markten)
  Wij zijn er van overtuigd dat u 100% zeker wilt zijn als u ons uw vermogen – of een deel van uw vermogen – toevertrouwt. Maar er zijn meer organisaties die dat vinden. Zoals de AFM (Autoriteit Financiële Markten).De AFM houdt (terecht!) toezicht op de wijze waarop wij van Dexxi met uw geld omgaan. De AFM toetst of wij ons aan wet- en regelgeving houden. Ook controleert de AFM of wij onze communicatie naar de markt toe op orde hebben. De AFM leest zelfs onze webteksten en blogs! Alleen maar om een vinger aan de pols te houden of wij eerlijk en transparant zijn.Natuurlijk heeft Dexxi alle benodigde vergunningen van de AFM. Ook is Dexxi deelnemer aan DSI (Dutch Securities Institue) en is Dexxi lid van het KiFíD (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening).
 • Transparantie over de behaalde resultaten
  Dit aspect vinden wij heel belangrijk. Wij houden niet van verrassingen. Maar u ook niet. Elke maand publiceren wij daarom de behaalde beleggingsresultaten. Al onze klanten ontvangen automatisch een bericht met een overzicht van de behaalde rendementen.Ja, dat doen we (uiteraard!) ook als het een maand eens wat minder is. Eerlijkheid duurt het langst!
 • Een toegankelijk dashboard
  Als u uw geld aan een vermogensbeheerder toevertrouwt, dan mag er van uitgaan dat men voor u de best mogelijke keuzes maakt. Maar natuurlijk wilt u meekijken. U wilt – desnoods elke dag – vinger aan de pols houden.Precies om die reden hebben wij van Dexxi een zeer toegankelijk en overzichtelijk ‘dashboard’ ontwikkeld. Als u bij ons belegt, dan kunt u inloggen en u ziet in één oogopslag – zonder mitsen en maren – hoe uw vermogen er voor staat.
 • Geen verborgen kosten (dus: géén verrassingen!)
  U belegt omdat u uw vermogen (uw spaargeld) wilt laten groeien. U belegt onder andere omdat u een verstandig appeltje voor de dorst wilt opbouwen. U zit daarom niet te wachten op onnodige en verborgen kosten die u in rekening worden gebracht tijdens het beleggen.Bij Dexxi zijn die kosten heel transparant. Wij berekenen een all-in tarief van 0,8% per jaar met een minimum van €25. That’s it. Er worden géén extra kosten berekend. Ook niet als u extra stortingen doet of als u wilt onttrekken aan uw beleggingsrekening. All-in is ook écht all-in!

En dít mag u ook nog verwachten…
Een professioneel vermogensbeheerder vertelt ook iets over zijn organisatie. Wie zitten er achter? Wat is het trackrecord van de professionals die voor u willen beleggen. Hoewel tegenwoordig veel online kan worden geregeld, vinden wij het belangrijk dat u weet wie wij zijn, net zoals dat wij willen weten wie u bent.

En, als u vragen hebt, dat we deze dan snel beantwoorden. In begrijpelijke taal. Met minder hoeft u geen genoegen te nemen!