Beleggingsbeleid

De juiste balans

  • Portefeuilles met ETF's
  • Duurzaam (ESG)
  • Wereldwijde spreiding
  • Maandelijkse herweging
  • Lage kosten

Beleggingsbeleid

Bij de opbouw en het beheer van beleggingsportefeuilles wordt passief belegd met als doel om tegen zo laag mogelijke kosten een brede spreiding te creëren over verschillende wereldmarkten en beleggingscategorieën. De portefeuilles krijgen maandelijks een herweging volgens duidelijk afgekaderde rendementseisen en risicobeperkingen. Zodoende zijn de portefeuilles continu in balans.

Zo beleggen wij voor u!

Selecteer hier uw beleggingsprofiel

Duurzaam Indexbeleggen

Indexbeleggen staat bekend als passief beleggen, waarbij ETF’s worden gebruikt om bepaalde indexen te volgen. De ETF’s worden dus gebruikt als bouwstenen voor uw beleggingsportefeuille. ETF’s op breed samengestelde indices lenen zich hier uitstekend voor. Door verschillende ETF’s te combineren stellen wij een zeer goed gespreide en passende portefeuille voor u samen tegen lage kosten. Daarnaast kennen ETF’s vanwege de goede spreiding en een lager specifiek risico dan individuele aandelen of obligaties. Indexbeleggen zorgt dus voor stabiliteit en lage kosten in de kern van beleggingsportefeuilles.

Duurzaamheid
Duurzaamheidskenmerken kunnen beleggers helpen overwegingen van materiële duurzaamheid in hun beleggingsproces te integreren. Hierin kunnen milieu-, sociale en governance (ESG) -statistieken inzicht bieden in de managementeffectiviteit van een bedrijf en financiële vooruitzichten op de lange termijn.