Iedereen kan beleggen

Starten bij Dexxi is iets voor u als:

 • U gemakkelijk vermogen wilt opbouwen
 • U op structurele wijze uw vermogen wilt laten groeien
 • U geen omkijken naar uw beleggingen wilt hebben
 • U geen inlegverplichting wilt hebben
Maak zelf uw berekening!

Beleggen met Dexxi

Dexxi is voor iedereen toegankelijk, ongeacht ervaring, kennis en vermogen. De instapdrempel is laag en er zijn geen moeilijke voorwaarden. Dexxi is geschikt voor beleggers van jong tot oud en van klein tot groot.

Risicospreiding, transparantie en lage kosten zijn bij Dexxi vanzelfsprekend!

Daarnaast herweegt Dexxi maandelijks alle portefeuilles. Daarmee worden de beleggingsportefeuilles elke maand weer in evenwicht gebracht, zonder extra kosten.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Vraag ons eBook aan

De voordelen van ETF’s (indexbeleggen)

eBook Succesvol Indexbeleggen

Een beleggingsrekening openen bij Dexxi, hoe werkt het?

 • 1

  Open een rekening bij Dexxi

  Uw persoonlijke rekening met 24/7 inzicht

 • 2

  Geld storten

  Stort hoeveel en wanneer u dat wilt geld op uw rekening (minimum startbedrag €100)

 • 3

  Wij beleggen uw geld

  Wij beleggen uw geld in ETF’s (indextrackers)

 • 4

  De juiste balans

  Wij herwegen maandelijks alle portefeuilles zonder extra kosten.

Duurzaamheid

Duurzaamheidskenmerken kunnen beleggers helpen overwegingen van materiële duurzaamheid in hun beleggingsproces te integreren. Hierin kunnen milieu-, sociale en governance (ESG) -statistieken inzicht bieden in de managementeffectiviteit van een bedrijf en financiële vooruitzichten op de lange termijn.

Onze duurzaamheidsverklaring

Gemakkelijk openen

Een beleggingsrekening aanvragen is heel eenvoudig. Aan de hand van de online vragenlijst bepalen wij samen het voor u meest geschikte beleggingsprofiel, waarna u per e-mail de openingsdocumentatie ontvangt die u digitaal kunt ondertekenen.

Na maximaal 5 werkdagen ontvangt u uw persoonlijke IBAN-rekeningnummer. Dexxi opent voor u een beleggingsrekening bij Saxo Bank. De beleggingsrekening op uw naam wordt bij deze bank aangehouden. Dexxi beheert deze beleggingsrekening.

Lage kosten

Bij Dexxi betaalt u een all-in tarief van 0,4% tot 0,8% per jaar. Dexxi berekent dus geen extra kosten. Gratis in- en uitstappen.

Transparantie

U heeft elk moment van de dag inzicht in uw portefeuille en u kunt gemakkelijk van beleggingsprofiel wisselen.

Spreiding

Door een brede spreiding van uw portefeuille haalt u een optimaal rendement uit uw vermogen.

Wat zijn de kosten?

Vermogensbeheer door Dexxi is bedoeld voor beleggers met een defensieve tot offensieve doelstelling en mogelijk vanaf €100. Bij Dexxi betaalt u een all-in tarief van 0,8% per jaar tot een bedrag van € 250.000. Boven € 250.000 tot € 500.000 is het all-in tarief 0,6% per jaar en vanaf € 500.000 is het all-in tarief 0,4% per jaar.

Dexxi berekent geen extra kosten. Dus geen aanvullende kosten voor het openen en aanhouden van uw rekening en het uitvoeren van transacties.

Daarnaast biedt Dexxi u ook de mogelijkheid om periodiek, bijvoorbeeld per maand, kwartaal, halfjaar of per jaar bij te storten. Het (bij)storten op of onttrekken aan uw beleggingsrekening is helemaal gratis.

Meer dan 5.000 klanten gingen u voor

92% van de klanten beveelt ons aan

72% stort periodiek bij

Het grote voordeel van Dexxi

De beleggingsportefeuille wordt opgebouwd met ETF’s (indextrackers) en Dexxi draagt zorg voor de continuïteit. Indexbeleggen in de vorm van ETF’s kent een groot aantal voordelen ten opzichte van beleggen in andere beleggingsinstrumenten als aandelen, obligaties en beleggingsfondsen. De belangrijkste voordelen zijn lage kosten, transparantie en spreiding.

Maar zodra uw portefeuille is ingericht is het belangrijk de balans en de mix van verschillende beleggingen waarmee u bent begonnen te behouden. Door koersontwikkelingen kunnen bepaalde beleggingen een over- of onderweging krijgen, waardoor het beleggingsrisico toe- dan wel afneemt.

Dexxi herweegt maandelijks alle portefeuilles. Daarmee worden de beleggingsportefeuilles elke maand weer in evenwicht gebracht, zonder extra kosten.

5 jaar

Lucas

Lucas is een levendig jongetje van 5 jaar oud. Hij is dol op games. Sinds hij echter bij opa en oma allerlei dozen met bouwblokjes gevonden heeft, is zijn fantasie op hol geslagen. Hij bouwt de meest fantastische bouwwerken. En als het nodig is, dan helpt Opa Jan een handje. Lucas wil nu architect worden. Om ervoor te zorgen dat deze droom kan uitkomen, hebben Opa Jan en Oma Ria alvast een beleggingsrekening geopend bij Dexxi.

38 jaar

Ramon

Zou je het anderen aanbevelen? “Ja, eigenlijk wel, hoewel iedereen natuurlijk altijd zijn eigen keuze moet maken. Ik ben er echter wel van overtuigd dat je pas moet gaan beleggen als je structureel geld over hebt. Dus, een bedrag dat je anders op een spaarrekening zou laten staan en dat je niet direct gebruikt. Overigens hebben wij nu nog steeds wat geld op een spaarrekening staan voor als we toch onverwachte uitgaven hebben.

47 jaar

Isabel

“En dus heb ik de eerste stap gezet,” zo zegt Isabel. “Met overtuiging. Maar wel houd ik mijn vinger aan de pols. Ik heb besloten om elke laatste dag van de maand in te loggen om te kijken hoe mijn vermogen zich ontwikkelt. En wat blijkt? Het dashboard is bijzonder overzichtelijk en goed te begrijpen, waardoor ik beleggen nu ook ontzettend leuk vind. Ik denk echt dat iedereen kan beleggen.”

Test uw kennis over indexbeleggen!

Doe de test

6 redenen om te beginnen met beleggen bij Dexxi:

 • Flexibele inleg - Inleggen doet u wanneer u dat wilt met een bedrag naar uw keuze. U bent dus niets verplicht.
 • Laag all-in tarief - Slechts 0,4% tot 0,8% per jaar over uw vermogen (zonder verborgen kosten).
 • Startbedrag €100 - U kunt gemakkelijk en laagdrempelig kennismaken.
 • Beleggen met gemak - Het beleggen wordt 100% uit handen genomen.
 • Duidelijk inzicht - 24/7 inzicht in de progressie van uw investeringen.
 • 88% van de klanten beveelt ons aan en 72% stort periodiek bij.

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn ingelegde geld verliezen?

  Natuurlijk zijn er risico’s: het blijft tenslotte beleggen. Beleggingen waarbij er kansen zijn op een hoger rendement, brengen meestal ook een groter risico met zich mee. En wilt u minder risico, dan is het rendement vaak lager. Maar welke keuzes u ook maakt, beleggen en risico gaan hand in hand. Uw inleg kan dus minder waard worden en er kunnen jaren zijn dat u verlies lijdt.

 • Waarin wordt mijn geld precies belegd als ik voor beleggen kies?

  Dexxi belegt uw vermogen volledig in ETF’s (indextrackers). Uw portefeuille wordt samengesteld op basis van uw doelstellingen die u zelf bepaald heeft.

  Een ETF (Exchange Traded Fund) is een beursgenoteerd beleggingsinstrument dat een bepaalde index volgt. De prestatie van een index wordt door een ETF zo goed mogelijk gevolgd. Indexbeleggingen in de vorm van ETF’s kunnen aandelen-, obligatie-, vastgoed- en grondstoffenindexen volgen.

  Indexbeleggen in de vorm van ETF’s kent een groot aantal voordelen ten opzichte van beleggen in andere beleggingsinstrumenten als aandelen, obligaties en (index-) beleggingsfondsen. De belangrijkste voordelen zijn, de automatische spreiding, de transparantie, de verhandelbaarheid en de kosten.

  Indirecte kosten voor de ETF’s in uw beleggingsportefeuille bedragen afhankelijk van het beleggingsprofiel tussen 0,17% en 0,22% per jaar en komen ten laste van uw beleggingsresultaat. Deze ‘lopende kosten’ zitten al in de koers van de ETF’s. Deze kosten hoeft u dus niet apart te betalen. Bekijk de ETF’s die Dexxi gebruikt.

 • Zit ik ergens aan vast bij Dexxi?

  Stoppen bij Dexxi kan iedere werkdag (handelsdagen), en kost niks extra.

 • Heeft het nog nut als ik na mijn 50e start met beleggen?

  Het is wel degelijk zinvol om te gaan beleggen ook al bent u de 50 gepasseerd. Want als we zeggen: iedereen kan beleggen, dan geldt dit dus ook voor u! Ze zeggen wel eens: 60 is het nieuwe 50. Wij zijn er van overtuigd dat dit nog steeds verstandig is. Wij vinden dat iedereen met een beleggingshorizon van meer dan 3 jaar moet overwegen om te gaan beleggen. Dit kan overigens ook vaak nog op een fiscaal vriendelijke manier!

 • Staat mijn vermogen veilig?

  Dexxi is onafhankelijk!

  Wij openen op uw naam een rekening bij Saxo Bank. En net zoals alle Nederlandse banken staat Saxo Bank onder toezicht van De Nederlandsche Bank en vallen liquiditeiten op uw rekening onder het depositogarantiestelsel. Dat betekent dat het geld op uw rekening wordt gegarandeerd tot €100.000 per persoon. Aangekochte effecten staan op uw eigen naam en worden – separaat van de balans van Saxo Bank – bewaard bij een apart bewaarbedrijf.

  Dexxi is een handelsnaam van de Indexus Groep BV. Indexus Groep BV is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM), Dutch Securities Institute (DSI) en Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD).